Печати

Седум децении со Вас
Incoming
Актери во видеото - Димитар Ѓорѓиевски и Катерина Чакмакоска - Клинческа
Реализација - Исидор Јованоски
Благодарност до Fan Produkcija Oliver Angeleski
Ве очекуваме!