Контакт Печати

НУЦК „МАРКО ЦЕПЕНКОВ“ – ПРИЛЕП

Адреса:

Бул. „Гоце Делчев“ бр.18 Прилеп

Тел./факс

+389 48 421 703

+389 48 421 703

Интернет страница

www.markocepenkov.org

Електронска пошта

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

mk-11mk-12


Лица за посредување со информации од јавен карактер во НУЦК „Марко Цепенков“ Прилеп се:

Каролина Мицевска

076/442 375

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Стојан Дамчески

076/442 376

Документ

spenadlaПревземи


ЛИНКОВИ ОД ЈАВНИ НАБАВКИ

https://e-nabavki.gov.mk/Auth/Index#/private-files-details/1b1fc42c-17b8-4903-a742-a9a600f200f5

https://www.e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/Home.aspx#/private-files-details/1a2de90e-d372-40aa-bab9-a73600c21e73

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нуцк Марко Цепенков Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

048 421 - 703

048 425 - 520 

Директор Јасмина Мицовска Станкоска 048 421 - 703 
Организатори Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

048 425 520 локал 14

076 442 377

Ликовна галерија Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите 076 442 381 
Билетарница Театар 076 442 378
Правна служба Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите 048 425 520 локал 16
Книговодство 048 425 520 локал 20
Благајна 048 425 520 локал 22