Печати
Poster B1 Komedija Vardarski Pastu
На 2.10.2019 - 20.00 ч (среда)
голема сала
Влезници по цена од 150 денари на билетарницата од ЦК „Марко Цепенков“.
Гледајте ја урнебесната комедија. 
Набавете влезници во понеделник, вторник и среда од 10 до 13 и од 18 до 20 ч. на билетарницата од Центарот.