Печати

СООПШТЕНИЕ
Поради технички причини СТЕНД АП КАБАРЕТО на Весна Петрушевска – Бејби, што требаше да се одржи вечерва, Петок, 4 Октомври, од 20.00 часот, во ЦК "Марко Цепенков" се одложува.
На граѓаните кои набавиле влезници, парите ќе им бидат вратени. Ќе можат да ги подигнат од билетарницата на Центарот за култура во Среда на 9 Октомври во периодот од 10.00 до 12.00 часот и од 18.00 до 20.00 часот.