Печати

РЕВИЈА НА РУСКИ ФИЛМ

Од Вторник - 5 Ноември, па во Среда 6.11, Четврток 7.11. , Петок 8.11 и Сабота 9.11 во СЦЕНА 105 од 20 часот во Центарот за култура РЕВИЈА НА РУСКИ ФИЛМ во соработка со Филмски фонд на Македонија.
Влез бесплатен.
Ќе се прикажуваат филмовите - Палата бр.6, Град Зеро, Љубов во СССР, Отрови и Ние од Џезот сите во режија на Карен Шахназаров.
Повелете!