Печати

ПРИЛЕПСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2014
настани од 3 јули до 18 јули

Четврток, 3 јули - 20.00 часот
ликовен салон
КОНЦЕРТ
Маја Црвенковска - сопран
Мартина Аврамовска - сопран
Даниел илиоски - баритон
пијано придружба

Петок, 4 јули - 20.00 часот
галерија
Изложба на Касиопеја Наумоска

Вторник, 8 јули - 21.00 часот
плоштад Александрија
Концерт на КУД,,Илинден,, од Мелбурн , Австралија

Среда, 9 јули - 20.00 часот
Кино Мис стон
,,Поетска вечер,,

Петок, 11 јули - 22.00 часот
летна сцена на ЦК,,Марко Цепенков,,
Концерт
Давид Нешкоски трио и Дамјан Пејчиноски

Вторник, 15 јули - 20.00
ликовен салон
концерт 
Трио хармоники

Петок, 18 јули, - 20.00 часот
галерија
Изложба на Роберт Јанкулоски