Печати
КИНО МИС СТОН И ВАРДАР ФИЛМ ПРИКАЖУВААТ РЕВИЈА НА МАКЕДОНСКИ ФИЛМСКИ КЛАСИЦИ
18.11.-20.11.2015
СРЕДА - 18.11. - 20.00 ЧАСОТ
 - ,,ТЕТОВИРАЊЕ,,-

ЧЕТВРТОК - 19.11.- 
18.00 ЧАСОТ - ,, ПЛАНИНАТА НА ГНЕВОТ,,
20.00 ЧАСОТ - ,, СРЕЌНА НОВА 49,,

ПЕТОК - 20.11. -
 18.00ЧАСОТ - ,, ХАЈ ФАЈ,,
20.00 ЧАСОТ - ,, ТРИ АНИ,,
ВЛЕЗНИЦИ 50 ДЕНАРИ
НА БИЛЕТАРНИЦАТА ОД КИНО МИС СТОН