Печати

По повод 25 години независност на Р.Македонија БЕЛА НОЌ во ЦК „Марко Цепенков“ изложбен салон 19.00 - концерт на ученици од ОМУ „Ордан Михајлоски - Оцка“ 20.00 - изложба на дела од ДЛУП