Печати

Vrba Poster B1-11

Филмот „ВРБА“ по светската премиера во Рим и кај нас....
голема сала
Понеделник 4.11.2019 - 19.00 часот
Вторник 5.11.2019 - 19.00 часот

Среда 6.11.2019 - 19.00 часот
Влезниците за филмот по цена од 100 денари ќе се продаваат на билетарницата од Цепенков
Петок од 9 до 12 и од 18 до 20 часот
Понеделник од 9 до 12 и од 17 до 19 часот
Вторник од 9 до 12 часот и од 17 до 19 часот

Ве очекуваме!