Печати

РЕПЕРТОАР ЗА ПРЕТСТАВИ НА ТЕАТАРОТ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ – ПРИЛЕП 

ДЕН МЕСЕЦ ЧАС ПРЕТСТАВА

11.12.2019 СРЕДА

18.00Ч.

ПИРЕЈ

12.12.2019 ЧЕТВРТОК

18.00 Ч.

ПИРЕЈ

13.12.2019 ПЕТОК

18.00 Ч

НИШТО БЕЗ ТРИФОЛИО

14.12.2019 САБОТА

19.30 Ч.

ГЛЕМБАЕВИ

15.12.2019 НЕДЕЛА

12.00Ч.

ПРИКАЗНИ ЗА ВЕТРОТ И МЕСЕЧИНАТА претстава за деца

Влезници на 076 442 378