Печати

РЕПЕРТОАР ЗА ПРЕТСТАВИ НА ТЕАТАРОТ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ – ПРИЛЕП 

ДЕН                                                   ЧАС                     ПРЕТСТАВА

20.12.2019   ПЕТОК

19.30 Ч.

ГЛЕМБАЕВИ

21.12.2019   САБОТА

19.30 Ч.

ГЛЕМБАЕВИ

22.12.2019   НЕДЕЛА

12.00 Ч.

БАСНИ претстава за деца

ВЛЕЗНИЦИ НА 076 442 378