Печати

dedo-vnukПремиера на„ Дедо и внук“ на 27.12.2019 во 19.00 часот
Реприза на 28.12. 2019 во 19.00 часот
Влeзници по цена од 100 денари
среда, четврток од 10 до 12 и од 17 до 19 часот на билетарницата од Центарот за култура
петок од 10 до 12 часот на билетарницата од Центарот
петок од 17 до 19 часот на билетарницата во кино Мис Стон
сабота од 17 до 19 часот на билетарницата на кино Мис Стон
Гледајте го најновиот филм „Дедо и внук“, емотивната приказна со длабока порака