Печати
Почитувани ФБ пријатели, зад нас е уште една успешна 2019 година  со многу настани со кои се погриживме да бидете заедно со Нас. Реализиравме пет театарски премиери, над 60 концерти, околу 36 проекции на филмови, околу 40 изложби и многу други активности, промоции, претстави, гостувања.....

Секогаш може повеќе!

Ветуваме и следната 2020 година ќе бидеме со Вас и  ќе ги следиме вашите побарувања.

Срдечно

Од тимот на НУЦК„Марко Цепенков“

32020