Контакт Печати

НУЦК „МАРКО ЦЕПЕНКОВ“ – ПРИЛЕП

Адреса:

Бул. „Гоце Делчев“ бр.18 Прилеп

Тел./факс

+389 48 421 703

+389 48 421 703

Интернет страница

www.markocepenkov.org

Електронска пошта

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

mk-11mk-12


Лица за посредување со информации од јавен карактер во НУЦК „Марко Цепенков“ Прилеп се:

Каролина Мицевска

076/442 375

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Стојан Дамчески

076/442 376


Лице - офицер за заштита на лични податоци 

Билјана Горѓиоска - Талеска ,
тел. 075 213 057
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
 
Нуцк Марко Цепенков Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

048 421 - 703

048 425 - 520 

Директор Јасмина Мицовска Станкоска 048 421 - 703 
Организатори Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

048 425 520 локал 14

076 442 377

Ликовна галерија Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите 076 442 381 
Билетарница Театар 076 442 378
Правна служба Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите 048 425 520 локал 16
Книговодство 048 425 520 локал 20
Благајна 048 425 520 локал 22