Печати

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

„МИСТЕРИЈА БУФО“ според Дарио Фо

режија Андреј Цветановски

312254155 868803820974600 7672765677027146615 n

петок - 25.11.2022 - 19.30 часот

Влезници на тел.076 442 378.