Печати

НУЦК МАРКО ЦЕПЕНКОВ - ПРИЛЕП - ТЕАТАР "Војдан Чернодрински"

Svetulki 1

Среда, 15.12.2021 – 18.00 ч.

„Светулки“, режија Драгана М. Попова

Da inspektore pretstava so greski

Четврток, 16.12.2021 – 19.30 ч.

„Да инспекторе, Претстава со грешки“ режија Синиша Ефтимов

glembaj-repertoar

Петок, 17.12.2021 – 19.30 ч.

„Глембаеви“, режија Бранко Брезовец

резервации на влезници на тел.076 442 378