Печати

23.11.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната редовна 120-та седница донесе одлука да биде прогласена тридневна жалост на територијата на целата држава.

Поради ова, сите активности во Центарот за култура се ОДЛОЖУВААТ, вклучувајќи ја и претставата „Глембаеви“ што требаше да се одигра вечерва во театарот „Војдан Чернодрински“.