Печати
САБОТА, 4.12.2021 - 12.00 ч. - голема сала на ЦК „Марко Цепенков“
ATO PLAKAT POST
Влезници по 100 денари на Билетарницата од Центарот во петок, 3.12.2021 од 11 до 13 часот и во сабота 4.12. пред почетокот на претставата  ТРИ е првата професионална претстава на знаковен јазик за глувонеми и наглуви лица во нашата земја на македонски јазик. Претставатаво режија на Јован Ристевски, зборува за еко-катастрофата, за нехигиената, недисциплиата и некултурата на поголемиот дел од населението во нашата земја.
Наменета е за широката детска публика, а актерите паралелно зборуваат говорно и на знаковен јазик.
 Добредојдени се сите љубители на театарската уметност!