Печати

Ликовно сценски перфроманс

Во понеделник 29 април 2013 година на големата сцена се одржа ликовно сценскиот перформанс ,,Ротонда - уметност во просторот,, на кој беше презентирано уметничко дело од сликарот Тони Чатлески, во танц кореографија на Кире Миладиноски.

Со перформансот Центарот ќе го одбележи 29 април - светскиот ден на танцот.

 


AdmirorGallery 3.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.