Печати
Изложба на слики „Визии од детството“ од Горан Боев
Ликовна галерија на НУЦК „Марко Цепенков“ 
петок 17.07.2020 - 19.30 часот
Izlozba Boev
влез според протоколи за заштита од корона вирус