Печати

КИНО МИС СТОН - РЕПЕРТОАР

Филмот ,,Балканот не е мртов,, во режија на Александар Поповски, по вечерашната премиера во новото кино МИС СТОН, од утре ВТОРНИК 5 Ноември ќе се прикажува секој ден, освен во Недела, во киното од 18 и од 20 часот.
Влезници на Билетарницата од 17 до 20 часот.