Печати

Проекции од 16.01.2014 до 19.01.2014

"Принцот од Персија"

Oд Четврток 16.01.2014 до Сабота 18.01.2014

Почеток 19:00 часот
Приказна за просјакот кој станал принц и неговата борба против злото кое сака да го уништи светот со помош на магичниот нож кој има моќ да го врајќа времето....
акција/авантура/фантазија
време: 116 мин.
----------------------------------------­----------------------------------------­---------------
„Пат до Божиќната ѕвезда"
19.01 2014 Недела
Почеток 11:00 часот
Синхронизиран детски филм на македонски
Храброто девојче тргнува на опасно патување во потрага по Божиќната ѕвезда за да го ослободи кралството од клетвата и да ја врати одамна изгубената принцеза...
фантазија/авантура
време: 80 мин
Билети во продажба еден час пред почеток