БИКИНИ МУН Печати

И во Прилеп на 26 и 27 април од 20.00 часот во Кино Мис Стон премиера на најновиот филм во режија на Милчо Манчевски „БИКИНИ МУН“ Влезници по цена од 100 денари на билетарницата од кино Мис Стон еден час пред почетокот на проекциите. Повелете!

30776317 1673375136076283 1122508299 n