Проекции на филмот „Медена земја“ Печати
Medena Zemja FB Cover Prilep 1
Проекции на филмот „Медена земја“
Кино Мис Стон
17,18,19 и 20.10.2019 - 20.00ч.
Резервации на влезници на 048/425 - 520 л. 14