Search
Close this search box.

Контакт

НУЦК „МАРКО ЦЕПЕНКОВ“ – ПРИЛЕП

Лица за посредување со информации од јавен карактер во НУЦК „Марко Цепенков“ Прилеп се:

Каролина Мицевска

Марија Попова Јованоска

Лице - офицер за заштита на лични податоци

Билјана Горѓиоска - Талеска

Контактирајте неНуцк Марко Цепенков

Директор Јасмина Мицовска Станкоска

Организатори

Ликовна галерија

Билетарница Театар

Правна служба

Книговодство

Благајна