Search
Close this search box.

“Светска изложба од фондот на Монмартр” & “Брзо сликање”

Петок, 14.3.2014 – Галерија – 19.00 часот
Изложба “Светска изложба од фондот на Монмартр”


Петок, 14.3.2014 – Ликовен салон – 19.30 часот
Изложба на дела од манифестацијата “Брзо сликање”


Повелете!

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања