Search
Close this search box.

Премиера на  „СТАПИЦА ЗА ГЛУВЦИ“, режија Борис Василески

Театар „Војдан Чернодрински“
петок 22.12.2023 – 20.00 ч.
премиера на
„СТАПИЦА ЗА ГЛУВЦИ“, режија Борис Василески
Влезници на тел. 076 442 378

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања