Search
Close this search box.

Театар “Војдан Чернодрински” ДУПЛО ДНО Петок 29.03.-19.30 ч.

Театар “Војдан Чернодрински”

Петок 29.03.-19.30 ч.

ДУПЛО ДНО

Влезници на тел. 076 442 378

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања