Search
Close this search box.

Премиера – МАЧОРОТ ВО ЧИЗМИ – Недела 22,12,2013 во 12 часот, театар Војдан Чернодрински

Премиера – МАЧОРОТ ВО ЧИЗМИ – Недела 22,12,2013 во 12 часот, театар Војдан Чернодрински

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања