Search
Close this search box.

КИНО МИС СТОН – РЕПЕРТОАР

КИНО МИС СТОН – РЕПЕРТОАР

од четврток 13.2. до сабота 15.2.2014 г. – 19.00 часот

“Имигранти”

Недела, 16.2.2014 -11.00 часот

“Легендата за Сарила”

Детски анимиран филм

 

од четврток 13.2. до сабота 15.2.2014 г.  – 19.00 часот

“Имигранти”

 

Недела, 16.2.2014 -11.00 часот

“Легендата за Сарила”

Детски анимиран филм

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања