Search
Close this search box.

АРАПСКА НОЌ НА МОТ

АРАПСКА НОЌ  НА МОТ

повеќе инфо. на линкот:

http://www.mot.mk/2019/pr/arapska-nok/?fbclid=IwAR2xyOmVWAHqR-5x0Szqpz06P4NYnAgc-deK-HtIR7tUT_Lka9uMMS1s0Ws

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања