Search
Close this search box.

glembaevo-02.10.

Poster B1 Komedija Vardarski Pastu
Poster B1 Komedija Vardarski Pastu
На 2.10.2019 – 20.00 ч (среда)
голема сала
Влезници по цена од 150 денари на билетарницата од ЦК „Марко Цепенков“.
Гледајте ја урнебесната комедија. 
Набавете влезници во понеделник, вторник и среда од 10 до 13 и од 18 до 20 ч. на билетарницата од Центарот.
 

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања