Search
Close this search box.

“Доживувањата на куферко”

Бидете дел од Дожувувањата на Куферко на 04.10.2023 во18.00 часот (среда)!

Преку убава музика и весели рефрени, главниот лик Куферко не носи во неговиот свет на фантазијата и возбудливите доживувања.
Дечиња, родители, баби и дедовци! Ве очекуваме на задничка дружба!

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања