Search
Close this search box.

Лена и Владимир

Среда 25.10 кино Мис Стон – 19.30 часот
Влезници на билетарницата на киното – вторник и среда од 10 до 13 и два часа пред проекцијата

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања