Search
Close this search box.

Награди на 15 -от фестивал за актери во Никшиќ

a
Награди на 15 -от фестивал за актери во Никшиќ
a
награда за споредба женска улога за Ангела Наумоски
награда за споредна машка улога за Зоран Иваноски
награда за колективна игра во претставата “Љубовни пози на историјата”

линк:

http://www.niksickopozoriste.me/index.php/aktuelnosti/515-dodjelom-agrada-veceras-u-niksickom-pozoristu-zatvoren-xv-medunarodni-festival-glumca-niksic-2018?fbclid=IwAR1-Z6VD8R-E3LHq_n_SKQBLYCFNMKSR8IMBiD3VtszALMz-CCWKYwEqS8M 

 

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања