Search
Close this search box.

Прилепско културно лето 30 јули – 21.00 часот

Прилепско културно лето

30 јули – 21.00 часот

плоштад Александрија

Концерт на КУД ,,Мирче Ацев,, и КУД,, Туропоље,, од Хрватска

31 јули – 20.00 часот

ликовна галерија

Изложба на дела од Монмартр

Повелете!

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања