Search
Close this search box.

Патување низ времето со Чернодрински“ 70 години театар

Патување низ времето со Чернодрински“
70 години театар
автор на видео Isidor Jovanoski
во соработка со Fan Produkcija Oliver Angeleski

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања