Search
Close this search box.

Анимиран филм „Кариран нинџа“ во кино Мис Стон

Анимираниот филм „Кариран нинџа“ во кино Мис Стон
сабота 6.04.2024 – 12.00 ч.
Влезници по цена од 100 ден.
на билетарницата од киното
петок од 10 до 13 ч.
сабота два часа пред проекцијата на филмот.

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања