Search
Close this search box.

Белиот трофеј

beliot-trofej

Промоција на книгата „Белиот трофеј“ од Блаже Аризанов во среда 4 јули 2018 во 19.00 часот во ликовниот салон

beliot-trofej

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања