Search
Close this search box.

„ЧУВАРИ НА ФОРМУЛАТА“

ТОП ФИЛМОТ ….
„ЧУВАРИ НА ФОРМУЛАТА“, режија Драган Бјелогрлиќ
во кинот Мис Стон
среда 22.11.2023 – 19.30 ч.
Влезници на билетарницата од киното
вторник и среда од 10 до 13.00ч. и два часа пред проекцијата на филмот

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања