Search
Close this search box.

ДОРОТИ СЕ ВРАЌА ВО ОЗ

doroti-2018

Премиера во недела 18.3.2018 во 11.00 часот

влезници на билетарницата од театарот. резервации на 076 442 378doroti-2018

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања