Search
Close this search box.

fev

 МEСЕЧЕН РЕПЕРТОАР НА ТЕАТАРОТ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ – ПРИЛЕП ЗА ФЕВРУАРИ 2020

 

       ДЕН, МЕСЕЦ ГОД.

       ЧАС

                                   ПРЕТСТАВА

3.02.2020   ПОНЕДЕЛНИК

11.30

ПРИКАЗНА ЗА ВЕТЕРОТ И МЕСЕЧИНАТА

4.02.2020   ВТОРНИК

12.00

ПРИКАЗНА ЗА ВЕТЕРОТ И МЕСЕЧИНАТА

5.02.2020  СРЕДА

18.00

ПИРЕЈ

6.02.2020    ЧЕТВРТОК

18.00

ПИРЕЈ

8.02.2020 САБОТА

19.30

СЕМЕЈНИ ГЛАСОВИ

17.02.2020 ПОНЕДЕЛНИК

19.30

„ЛАЖГОВЦИ“ ( ПРЕМИЕРА)

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ 70 ГОДИНИ ТЕАТАР

„ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“

18.02.2020     ВТОРНИК

19.30

ГЛУМЦИТЕ ПЕАТ      

( одбележување 70 години театар.)

19.02.2020     СРЕДА

19.30

СЕМЕЈНИ ПРИКАЗНИ

( одбележување 70 години театар.)

20.02.2020     ЧЕТВРТОК

19.30

НИШТО БЕЗ ТРИФОЛИО

(одбележување 70 години театар)

21.02.2020     ПЕТОК

19.30

ПИРЕЈ              

(одбележување 70 години театар

22.02.2020     САБОТА

19.30

ГЛЕМБАЕВИ  

Одбележување 70 години театар

23.02.2020     НЕДЕЛА

12.00

ПРИКАЗНА ЗА ВЕТЕРОТ И МЕСЕЧИНАТА              ( одбележување 70 години театар)

25.02.2020     ВТОРНИК

11.00

ПРИКАЗНА ЗА ВЕТЕРОТ И МЕСЕЧИНАТА              

26.02.2020        СРЕДА

11.00

ПРИКАЗНА ЗА ВЕТЕРОТ И МЕСЕЧИНАТА              

27.02.2020     ЧЕТВРТОК

19.30

ЛАЖГОВЦИ

           

 Влезници на 076 442 378

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања