Search
Close this search box.

Филмот „НЕДЕЛА“ премиерно во кино Мис Стон понеделник 25.03.2024 – 19.30 ч

Филмот „НЕДЕЛА“ премиерно во кино Мис Стон
понеделник 25.03.2024 – 19.30 ч
**********************************************************
Влезници на билетарницата од киното
петок и понеделник од 10 до 13 часот и еден час пред проекцијата на филмот!

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања