Search
Close this search box.

Филмот „Недела “ во кино Мис Стон вторник 26.03.2024 – 19.30 ч.

Филмот „Недела “ во кино Мис Стон
вторник 26.03.2024 – 19.30 ч.
Влезници на билетарницата од киното
понеделник и вторник од 10 до 13 часот и еден час пред проекцијата

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања