Search
Close this search box.

Градоначалникот Јованоски му го честиташе Светскиот ден на театарот на ансамблот „Војдан Чернодрински“

gradonacalnik-2019

Градоначалникот Јованоски му го честиташе Светскиот ден на театарот на ансамблот „Војдан Чернодрински“

gradonacalnik-2019

 

https://www.prilep.gov.mk/gradonachalnikot-jovanoski-mu-go-chestitashe-svetskiot-den-na-teatarot-na-ansamblot-vojdan-chernodrinski/?fbclid=IwAR3TBs2f6iET6vKtNq7KjcQi5F9RSAV4SHYnJ7a2P6tkcNyQGhgRBx9tVgI

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања