Search
Close this search box.

Gradski prikazni

plakat gradski prikazni

КОНЦЕРТОТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 21.06.2019 ВО 20:30 ЧАСОТ – ГОЛЕМА САЛА НА ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА „МАРКО ЦЕПЕНКОВ“ – ПРИЛЕП

plakat gradski prikazni

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања