Search
Close this search box.

„ХАМЛЕТ“ Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“  

„ХАМЛЕТ“ Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“
четврток 18 април 2024 – 20.00 ч.
сабота 20.04.2024 – 20.00ч.
понеделник 22.04.2024 – 20.00ч
„ХАМЛЕТ“
***************
Влезници на тел.076 442 378

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања