Search
Close this search box.

Изложба на дела од ДЛУП

dlup-2017

dlup-2017

Петок 19.5.2017
Ликовна галерија – 20.00 часот
Изложба на дела од ДЛУП
(Друштво на ликовни уметници – Прилеп)
Повелете!

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања