Search
Close this search box.

ИЗЛОЖБА НА СЛИКИ ОД ВЛАДИМИР ТЕМКОВ

2021temkov
ИЗЛОЖБА НА СЛИКИ ОД ВЛАДИМИР ТЕМКОВ
ЛИКОВНА ГАЛЕРИЈА
17.06.2021 – 12.00 Ч.
2021temkov

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања