Search
Close this search box.

Изложба од Светлана Попова и Марија Штерјова

Петок 26.4.2024 – 19.00 часот
фоаје
Изложба од Светлана Попова и Марија Штерјова

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања